Artykuły z kategorii: Usługi i produkty remontowo-budowlane
Jak wynająć lokal użytkowy pod gastronomię?
obrotnica do wózka widłowegoimprezy rodzinne warszawa Dobry biznesplan i zaplanowane cele to nie wszystko. Podstawą jest oczywiście lokal. W zależności od chęci i preferencji, czy grupy docelowej – lokalizacja jest określana na bardzo wczesnych etapach. W końcu trzeba wiedzieć ile osób ma pomieścić
Promocja lokalu gastronomicznego – od czego zacząć
www.oik-radocza.plbuschpolska.com Lokal gastronomiczny, bez względu na to, czy jest prestiżową restauracją, barem mlecznym, czy barem szybkiej obsługi – to niebywale ciężka praca. Wymaga ona pokładów świetnej organizacji pracy, wiedzy i pokory właścicieli. Wszystko zależy nie tylko od posiłków i w e
Międzynarodowa sieć a lokalne gusta
https://norminet.pl/produkty/materialy-scierne/sciernice-trzpieniowe-spojone,2,104612http://bistronatalerzu.pl/srem Jeśli jakąś sieć restauracji tworzą dajmy na to Amerykanie według swojego własnego pomysłu, to serwowane dania i tryb obsługi mają przede wszystkim typowo amerykański charakter. Akurat
Siła marki
ekstrakt kawowyBistro na talerzu Teraz zajmiemy się tematem marki, czyli tym, co w przypadku restauracji sieciowych ma bardzo duże znaczenie. Generalnie zawsze dąży się do tego, aby jakieś przedsiębiorstwo działające na rynku wyrobiło sobie silną markę. Im bardziej jest ona rozpoznawalna, im łatwiej
Strategia prowadzenia lokalu gastronomicznego
www.djkayslay.orgsystemy detekcji gazu Prowadzenie lokalu gastronomicznego nigdy nie było i nigdy nie będzie sprawą, która może być zrealizowana przez każdego. Jak się okazuje – gastronomia to w istocie bardzo ciężki kawałek chleba. Na rynku powstaje bardzo wiele, coraz to nowszych lokali gastronomi
Marketing jako źródło sukcesu
https://www.opakowaniaok.pl/71-dieta-pudelkowabistro na talerzu Nie od dziś wiemy, że reklama jest dźwignią handlu. Ta dźwignia może naprawdę sporo podnieść, o czym doskonale wiedzą zarządzający restauracjami sieciowymi. Mają one tę przewagę nad konkurencją indywidualną, że stoi za nimi potężna mach
Franczyza szansą dla przedsiębiorców
pojemniki do diety pudełkowejgastronomia śrem Coraz więcej sieciowych restauracji nie ogranicza się jedynie do samodzielnego budowania i utrzymywania swoich lokali. Okazuje się, że z ich punktu widzenia bardzo opłaca się oferowanie współpracy w ramach franczyzy. Podobny system dotyczy również siec
Nie tylko duże miasta
osprzęt do wózków widłowychhttps://www.ewpa.pl Utarło się, że restauracje sieciowe największe szanse na sukces mają w dużych miastach wojewódzkich. Rzeczywiście tam jest im łatwiej. Duży przepływ ludzi, większe zainteresowanie sektorem usług (w tym gastronomią) i większa otwartość konsumentów na no